crunchy powerwoman met pretoogjes, een gastvrij hart en een “border collie” creatief brein – je ideale coach in business en life

   “Ellen heeft geweldig veel inzicht in mensen en denkt echt met jou mee. (…) Ze is echt een gids die je verder brengt. Ze stelt je meteen op je gemak (en) ze heeft een enorm positieve kijk op de zaken.” – Lotte Naudts
  “Zo maken ze ze niet meer” – oud-leerkracht, 15 jaar na datum.
  “Bij Ellen kan ik schaamteloos mezelf zijn en dat is goud waard. Ik mag helemaal loos gaan in alle richtingen. Ze weet precies dàt terug te geven wat de essentie van mijn verhaal of probleem is.” – Nele Van Eyken

Over Ellen – door Ellen

van Studio Pi …

Na jaren bouwen aan Studio Pi, dat uitgroeide van een ontwerphobby tot een volwaardig webdesign- en marketingcoachingsbedrijf – zodat ik er steeds meer van mijn talenten in kwijt kon – voelde ik dat hierin niet mijn diepste missie kon uitvoeren.

…naar business Coaching

Ik voelde dat ik geboren ben om met mensen te werken, om hen te helpen groeien, om hen te coachen. En dat véél ruimer dan enkel op marketing of webdesign. Dus startte ik begin 2021 mijn tweede bedrijf: een coachingsbedrijf dat letterlijk en figuurlijk mijn naam draagt. Business coaching voor creatives, racing brains, multipotentials en hoogbegaafde ondernemers.

F.e.n.i.k.s. Methode

Ik creëerde de F.E.N.I.K.S. Methode, speciaal voor ondernemende multipotentials, waarmee je in enkele weken je bedrijf zo leert runnen dat je steeds opnieuw verrijst met je nieuwe aanbod. Zelfs als je al een tijdje bezig bent of nog van nul moet starten.

Waarom een feniks?

Deze mythische en wijze vogel leeft 500 jaar, en ontvlamt dan spontaan, om daarna steeds weer te verrijzen uit zijn eigen as. De oude ziel neemt plek in het nieuwe lichaam. Net zoals je bij elke nieuwe start, na elke tegenslag, met je oude ziel en je opgedane kennis, terug mag starten met een schoon lijf.

Omdat dat mijn levensverhaal is. Omdat ik houd van het cyclische daarin, iets dat je steeds opnieuw kan toepassen en dat jou steeds weer een level hoger brengt. Omdat ik houd van mythes en verhalen.

Nog meer feniks-weetjes?
 • In het oude Egypte was de feniks een dier dat verbonden was aan de seizoenen en getijden van het water van de Nijl. #levenvolgensdenatuur
 • In de Chinese cultuur staat het dier voor het vrouwelijke geslacht op de wereld. #girlsbuildingempires
 • De Grieken geloofden dat de feniks in staat was steeds weer opnieuw uit zijn eigen as herboren te worden. #veerkracht
 • Ovidius schreef dat het lichaam van een feniks verbrandt en er een kleine feniks uit komt. Hierin nam de oude ziel weer plaats om weer 500 jaar te leven. #oudeziel
 • De Japanse feniks of Ho-o’ komt op medailles zoals de Medaille van het Japanse Rode Kruis voor. #helpendehanden

Je leert deze methode sowieso van me als je 1:1 met me aan de slag gaat, en ik goot het ook in mijn online groepsprogramma, zodat je deze powertool voor de rest van je leven kan gebruiken.

leveling up

Ik geloof dat er steeds een Next Level mogelijk is, want ik heb het geleefd. En ik leef het nog. I leveled up from…:

 • Van onzeker meisje dat zweeg voor de lieve vrede, naar moedige onderneemster.
 • Van me onbegrepen en zelfs miskend te voelen, naar volledig vrede te hebben met mijn hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid.
 • Van een standaard leven waarin ik niet alles mocht zijn wat ik wilde, heb ik zelf een leven gecreëerd met ruimte om al mijn interesses en passies bot te vieren.

aliens

Ik weet hoe het is om je een alien te voelen, wat het effect kan zijn als je andere aliens ontmoet, en hoe je elkaar kan versterken om te bouwen aan een leven dat jouw powerbrein, je ambities, en je verschillende talenten de ruimte geeft.

racing brain

Ik hoef niet meer met een hongerig, snel afgeleid brein rond te lopen, want ik heb verschillende manieren gevonden om mijn brein te blijven voeden, te koesteren en te verrassen. Ik noem het mijn Racing Brain Cherry, en dat leer ik je graag al tijdens je consultatie. ☎️

Mijn brein lenen?

Af en toe zetel ik nog eens in de jury voor startende ondernemers, en ik word vaak gevraagd voor brainstormsessies of als sparringpartner. Jammer genoeg heb ik nu geen tijd meer voor casual koffiedates. Wil je me graag spreken? Pick my brain? Boek dan een consultatie in, dan help ik je graag verder met je vraag.

mindset

Als kind was ik al bezig met coachen (al noemden ze het toen “bazig zijn”), en ik gebruikte onbewust de wet van de aantrekkingskracht. Ik heb een onwankelbaar optimisme en geloof rotsvast dat je mindset je leven bepaalt.

Als je dit van me wilt leren, dan spreek ik je graag.

☎️ Boek hier je gratis, vrijblijvende consultatie van 45′ (t.w.v. €250)

personal touch

Verder ben ik ook een Boy Mom, test ik dit seizoen of ik groene vingers heb en dus iets van opbrengst uit mijn moestuin kan halen, doe ik 2x per week Crossfit, en maak ik kunstwerken.

Over Ellen – door klanten

Ellen heeft initieel zorgvuldig geluisterd naar mijn intenties en heeft me zonder zich op te dringen bewust gemaakt en zelfs uitgedaagd om tot dit resultaat te komen. 

📷 – Pieter Espeel – PhD in chemie en natuurfotograaf

Behalve dat Ellen mooie websites bouwt, word je ook heel blij van haar. Haar positieve en hoge energie geven je altijd heel veel inspiratie. Een ontmoeting met Ellen is altijd geweldig. Of dat nu via WhatsApp, e-mail of live is. Van Ellen word je onmiddellijk blij.

⭐ – Vivian Van Bremen – Business Coach

Wil je ook:

 • schaamteloos jezelf mogen zijn?
 • “helemaal loos gaan in alle richtingen”, en precies dat terug krijgen dat de essentie is van je verhaal of je probleem?
 • een coach die zorgvuldig naar je luistert, en zich niet opdringt?
 • bewust gemaakt en uitgedaagd worden?
 • je eigen hoge energie (terug)vinden en die leren vasthouden?

Als jij klaar bent om aan de slag te gaan en zelf je Next Level te creëren, dat sta ik graag aan je zijde om je daarbij te helpen. Ik help je helderheid scheppen in je verhaal, ik houd het overzicht, jij bepaalt de focus, en ik houd je in actie.

Durf je oncomfortabel voelen, zodat je comfortabel kan leven.

En voor elk pijnlijk inzicht of harde actie, een lachsalvo of Eye Opener vol opluchting.

☎️ Boek hier je gratis, vrijblijvende consultatie van 45′ (t.w.v. €250)