Voel jij je als coach, expert of dienstverlener ook een multipotential?

Leer in deze gratis online masterclass hoe jij meerdere talenten en passies kan inzetten in je bedrijf, zonder overweldigd te worden door alle to do’s.

Leer de Business Fundamentals die wij gebruiken en hoe je de F.E.N.I.K.S. Methode kan inzetten, voor een duidelijk en herhaalbaar stappenplan zodat je in rechte lijn kan opschalen, zonder afleiding en met veel rust en helderheid.


Wat ga je leren:

👉 Hoe je jouw Zone of Genius voor je kan laten werken in het creëren van je verschillende diensten en merken;

👉 Hoe andere ondernemers meerdere diensten / concepten creëren, zodat ze al hun talenten kunnen inzetten, zonder dat het een meerjarenplan wordt;

👉 Ontdek de #DAE-formule zodat jij je weer in charge voelt over je business, in plaats van omgekeerd;

👉 Je krijgt het F.E.N.I.K.S. framework dat je kan gebruiken om steeds weer nieuwe concepten in de wereld te zetten;

👉 Welke fundamentele mentale shift je te maken hebt om jezelf eindelijk Ondernemer te noemen, zodat je stopt met ploeteren en voor eens en voor altijd je bedrijf en toekomst in eigen handen neemt.

Wie ben ik?

Ik ben Ellen Pillen, business coach voor ondernemende multipotentials die net als ik houden van Big Fluffy Audacious Goals. Daarnaast ben ik jonge mama en zelf ook multipotential.

Ik heb een unieke kijk op multipotential zijn, en je een alien voelen, terwijl je eigenlijk een zaak en leven wilt creëren waarin je ruimte hebt voor al je interesses en projecten – net omdat ik zelf heel vaak vastliep op mijn vele talenten en hoe ik ze kon inzetten – zelfs in mijn eerste eigen zaak, Studio Pi.

Ik had iets gecreëerd dat mensen snapten, dat lucratief was, alleen … ik was niet gelukkig. Door snel bij te sturen en coaching aan te bieden tijdens de websiteprojecten in Studio Pi, vond ik mijn Zone of Genius. Sindsdien heb ik volledig de shift gemaakt naar coaching.

Als kind was ik al bezig met coachen, de wet van de aantrekkingskracht, optimisme en geloven dat je alles kan bereiken wat je wilt. Alleen durfde ik het pas een aantal jaar geleden ook echt inzetten in mijn bedrijf.

Ik leer nu mijn cliënten hoe ze zichzelf authentiek en succesvol in de markt zetten, mét al hun eigenaardigheden en uniciteit.

Daarvoor ontwikkelde ik de F.E.N.I.K.S. Methode (die laat ik je zien tijdens het webinar), speciaal voor multipotentials en ondernemers die meerdere passies en interesses willen vertalen in hun bedrijf/ven, waarmee ze in enkele weken hun bedrijf zo inrichten dat ze weer helemaal kunnen stralen, met al hun talenten en interesses. Zodat het ineens moeiteloos gaat, omdat hun bedrijf (weer) hélemaal bij hen past.

Ik geloof dat er steeds een Next Level mogelijk is. Ik heb het geleefd. Van onzeker meisje naar moedige onderneemster. Van me onbegrepen en zelfs miskend te voelen, naar volledig vrede te hebben met mijn hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid. Van een leven waarin ik niet alles kon zijn wat ik wilde, naar een leven met ruimte om al mijn interesses een plek te geven.

Verder word ik regelmatig gevraagd in de jury voor starters, voor brainstormsessies of als sparringpartner.