Werk met mij

Jij voelt dat je met een reden op aarde bent, en je weet dat je je volle potentieel pas kan ontdekken en benutten met een coach aan je zijde.

Je hebt grotere dromen en ambities met je bedrijf én je leven, en je voelt dat het NU tijd is om ermee aan de slag te gaan.

Dan spreek ik jou graag, om te ontdekken of we een match zijn. Dat is cruciaal om life changing resultaten te kunnen bereiken.

Hieronder vind je de mogelijkheden om samen te werken. Je krijgt ALTIJD 1:1 begeleiding van mij, ook in het groepsprogramma. Wees je er daarom van bewust dat je investering ligt tussen de €2500 en €14.000 excl. BTW.

Niet zeker wat het beste bij jou en je vraag past? Plan dan gratis en vrijblijvend een consultatie; dan bekijken we samen welk traject jou verder kan helpen. Ik ga ook heel eerlijk zijn als ik denk dat jouw logische volgende stap niet met mij is.

Ellen Pillen

BUSINESS SECRET AGENT

High end business coaching. 1:1. Discreet. Intens. Exclusief.

Voor gedreven ondernemers die weten dat ze met een coach verder kunnen gaan dan alleen. Als je grote doelen durft stellen. Als je weet dat je iets te doen hebt in dit leven, en bereid bent je volle potentieel te ontdekken en waar te maken. Als je durft door het oncomfortabele te gaan om je dromen te realiseren.

Wekelijkse 1:1 calls van 60 minuten, en onbeperkte support via Voxer (soort Whatsapp).

Toegang tot alle Live events + online Academy + de wekelijkse Q&A sessies + alle feedback via mail.

vanaf €4500 excl. BTW

Elk coachingstraject start met een gratis en vrijblijvende consultatie, zodat ik jou en je bedrijf kan leren kennen. We bekijken of wij de juiste match zijn om samen jouw doelen waar te maken.

Je kan hiervoor makkelijk een afspraak inplannen in mijn agenda.

Afspraak maken

MULTIPOTENTIAL SPARKLE BUSINESS PROGRAMMA

Business coaching 1:1, online én in groep

Business coachingsprogramma voor ondernemers die meerdere talenten in hun bedrijf willen inzetten, of zelfs meerdere concepten/merken willen creëren.

Onbeperkt toegang tot een online Academy (en alle toekomstige updates en toevoegingen)
+ de wekelijkse Q&A sessies waar je 1:1 feedback krijgt en al je vragen kan stellen;
+ persoonlijke feedback via mail;
+ 24/7 support in de Peoplekes & Aliens Tribe Extraordinaire (onze FB groep)
+ een uitnodiging voor alle Live Events (1 jaar).

Het beste van 3 werelden:

  • diep duiken in de 1:1 sessies en de discretie daarvan (enkel voor VIP level);
  • je tribe, steun én een nieuw netwerk vinden in de groep;
  • online academy betekent dat je kan “netflixen” op jouw tempo en wanneer het jou past.

Wil je nog meer snelheid maken, dieper kunnen duiken en meer persoonlijke ondersteuning? Kies dan voor het VIP Level en we plannen tweewekelijks jouw privé 1:1 coaching call van 60 minuten; gedurende zes maand. Na die zes maanden blijf je onbeperkt je toegang behouden tot de Academy, de groep en de Q&A sessies.

vanaf €2500 excl. BTW

Dit traject start steeds met een gratis en vrijblijvende consultatie, waarin we dieper ingaan op jouw bedrijf, waar je nu tegenaan loopt, en waar je naartoe wilt.

Je kan hiervoor makkelijk een afspraak inplannen in mijn agenda.

Let’s talk

CEO VAN JE LEVEN

3 maanden transformatieprogramma

Als jij meer uit je privéleven wilt halen en niet meer wilt leven op de voorwaarden van anderen; als jij bereid bent al je levensdepartementen bewust vorm te geven en zo een leven te creëren waar je oprecht trots op kan zijn…

Dan is dit 1:1 life coachingstraject van 3 maanden jou op het lijf geschreven. We creëren samen een leven waar jij weer diep gelukkig van wordt.

1:1 dus volledig op maat en op jouw tempo.

vanaf €3000

Dit traject start steeds met een gratis en vrijblijvend assessment van jouw 12 levensdepartementen. Je kan hiervoor makkelijk een afspraak inplannen in mijn agenda.

Afspraak maken